Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα φορολογικών υπηρεσιών τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες. Από την προετοιμασία και την βοήθεια για την συμπλήρωση της φορολογικής σας δήλωσης μέχρι και την εκτίμηση των τρεχουσών φορολογικών δηλώσεων, την παροχή υπηρεσιών λογιστικής και τήρησης λογιστικών βιβλίων κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε να πληρώσετε τα τέλη εκπρόθεσμης καταβολής και άλλες κυρώσεις.

Από την έναρξη της συνεργασίας μας και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής, φέρουμε την υποχρέωση διατήρησης μυστικότητας, σε σχέση με τα δεδομένα της επιχείρησης που λάβαμε γνώση. Που σημαίνει οτι δεν είναι επιτρεπτή η οποιαδήποτε ανακοίνωση ή με οποιοδήποτε τρόπο δημοσίευση στοιχείων και πληροφοριών που αφορούν την παροχή υπηρεσιών, χωρίς την απαιτούμενη συναίνεση του πελάτη. Εκτός των περιπτώσεων που βάσει του Νόμου, είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργήσουμε σχετικά (έλεγχος από ΣΔΟΕ, ΔΟΥ, ΙΚΑ, κλπ).

 

Φορολογικός Σχεδιασμός

Με την εκτίμηση της τρέχουσας φορολογικής δήλωσης που σας δίνουμε, σας βοηθάμε στην οργάνωση και λήψη αποφάσεων για την αποτελεσματική ελαχιστοποίηση των φόρων σας.

Λογιστική και τήρηση λογιστικών βιβλίων

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα για την τήρηση λογιστικών βιβλίων και λογιστικών υπηρεσιών και προσφέρουμε λύσεις μικρότερου κόστους σε σχέση με κάποιον λογιστή πλήρους απασχόλησης.

 

 

Υπηρεσίες προς επαγγελματίες                      Υπηρεσίες προς ιδιώτες